سالاد ترکی ( یا سالسا یا دیپ ) مشهور به Acili Ezme
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :
نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده و پوست گرفته
یک عدد پیاز کوچک
یک دسته جعفری تازه خرد شده
یک ق غ پودر سماق sumac
یک ق چ فلفل قرمز تند یا پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )
نمک به قدر کافی
3 تا 4 ق غ رب انار ترش یا آب لیموترش
پیازچه خرد شده
جوز هندی رنده شده
نعنا برای تزیین
در صورت تمایل سیر حبه رنده شده
طرز تهیه: پیازچه را شسته و خرد کنید . پیاز را ریز نگینی کنید. جعفری ها را شسته و ریز خرد کنید .
گوجه فرنگی را پوست کنده و سپس ریز خرد کنید. اکنون تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
با پیازچه و برگ سبز نعنا تزیین کنید.
این سالاد را باید تازه سرو کرد. ضمنا میتوان بعنوان پیش غذا همراه با نان سیر قبل از غذاهای اصلی سرو نمود.
وحشتناک ترین باورهای تغذیه ای درباره سالاد
تیلاپیا با تزئین سالاد خیار و دستور تهیه آن / ماهی ها
زیباترین مدل تزئین های لاکچری و مجلسی سالاد فصل
60 سالاد مجلسی و بین المللی/ بخش 1