مرتضی صفوی افزود: پونه تحریك كننده تولید صفرا است و از ترش كردن معده جلوگیری میكند، برای هضم غذا هم مفید است.
وی گفت: از دم كرده این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زكام، سردردها، مشكلات گوارشی، كم كردن تب خفیف، تسكین گلودرد و برای بهبود نفخ شكم، حالت تهوع، دردهای قاعدگی و بیخوابی استفاده میشود و دم كرده پونه برای تقویت كننده بدن مفید است.
صفوی گفت: مصرف پونه سرماخوردگی، آنفلوانزا، آسم، سرفه و سیاه سرفه گرفتگی بینی را با توجه به خواص ضدمیكروبی كه در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، ازبین میبرد.
وی افزود: برای تهیه یك فنجان دم كرده این گیاه، یك قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یك قاشق چایخوری برگ پونه خشك شده را در چای صاف كن درون یك لیوان ریخته و یك فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزند.