انجام تحقیق جدیدی نشان داد كه سالانه بیش از یك میلیارد قورباغه از حیات وحش برای مصرف انسان مصرف میشوند.
كارشناسان با تحلیل دادههای تجاری سازمان ملل متحد در حالی به این نتیجه رسیدند كه اعلام كردهاند این آمار قطعیت بالایی ندارد.
فرانسه و آمریكا دو وارد كننده بزرگ قورباغه هستند و چندین كشور شرق آسیا هم مصرف بسیار بالایی را دارا هستند.
به گزارش سایت نازوب بیش از یك سوم دوزیستان در لیست گونههای در خطر انقراض قرار دارند كه از دست رفتن زیستگاه مهمترین عامل ایجاد این خطر است.
اما در كنار این پدیده شكار نیز به عنوان یكی از مهمترین عوامل نابودی برخی گونهها در كنار تغییرات آبو هوایی، آلودگی و بیماری مطرح است.
نتایج این تحقیق كه قرار است در مجله حفاظت بیولوژیك منتشر شود نشان میدهد كه تجارت جهانی قورباغههای وحشی در گذشته بسیار كمتر از میزان واقعی آن تخمین زده شده است.
پای قورباغه بخشی از منوی بوفههای مدارس در سرتاسر اروپا، بازارها و میزهای شام از آسیا تا رستوران ها مشهور در سرتاسر جهان است.
دوزیستان هم اكنون مورد تهدید ترین گونه جانوری هستند كه در اثر بیماری، نابودی زیستگاه و تغییرات آب و هوای در حال انقراض هستند.
تحقیقات پروفسور بردشاو اندونزی را به عنوان بزرگترین صادر كننده قورباغه و یك مصرف كننده بزرگ مطرح میكند كه صادراتی برابر 5 هزار تن در سال را داراست و به همین دلیل پیش بینی شده كه به زودی كاهش این دوزیستان را در اثر شكار را كه در نقاط دیگر دنیا مانند فرانسه و آمریكا دیده شده است را تجربه كند.
خوردن جانوران و حشرات در بسیاری از کشورها توسط انسانها خورده می شوند. این نوع مزاج بسته به اقلیم و فرهنگ هر قوم دارد.
مثلا مردم ایران با خوردن کله گوسفند، که یکی از لذیدترین خوراکی های این سرزمین است در نگاه بسیاری از مردم دنیا، چندش ترین غذا است.
و بالعکس خوراک حشرات و جانوران از دید مردم ایران، در کشورهای دیگر بسیار بد و تهوع آور است.