سالم و تازه نگه داشتن مواد غذایی بسیار مهم و ضروری است. گاهی میوه و سبزیجات در کوتاهترین زمان در یخچال یا آشپزخانه پلاسیده، خراب و بی کیفیت می شود. برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی این بخش را دنبال کنید.
مواد غذایی باید در دمای بین 3.5 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شوند تا تازه بمانند. اگر یخچال شما دماسنج ندارد یک عدد تهیه کنید و با نگه داشتن دمای یخجال بین 35 تا 40 درجه فارنهایت به کمک مواد غذایی یخچال بروید!
برای اطمنیان بیشتر روی مواد غذایی داخل ظروف برچسب تاریخ مصرف و تولید آن را بزنید. مثلا اگر شیر نارگیل در یخچال دارید پس از باز کردن باید بدانید که در کمتر از یک هفته بعد از مصرف باقیمانده خراب می شود.
با اضافه کردن برچسب بروی ظرف شیر نارگیل حواستان هست که چند روز دیگر خراب می شود.
یخچال ها با یکدیگر متفاوت هستند، اگر موتور یخچال در قسمت پایین قرار دارد سطوح نزدیک به فریزر خنک تر است. پس برای قرار دادن مواد غذایی در این مدل یخچال ها قسمت های نزدیک به فریزر خنک تر است.
مثلا یک بطری شیر را در قسمت پایین قرار دهید. در یخچال های ساید، از قرار دادن شیر و مایعات در درب آن خود داری کنید البته اگر نوشیدنی را به مدت طولانی نگه دارید.
به طور مثال، برخی کدبانوها سیب زمینی را داخل یخچال نگهداری می کنند، برای سیب ها یک بخش مجزا انتخاب کنید و مواد غذایی دیگر را در کنار آن قرار ندهید زیرا سیب ها یک گاز طبیعی از خود منتشر می کنند که می تواند مواد غذایی دیگر را فاسد و خراب کند.
نگهداری و استفاده به موقع از غذاهایی که از یک شام مفصل باقی مانده است کار سختی است اما اگر به درستی آنها را جمع آوری و نگهداری کنید می توانید درست و به موقع از آنها استفاده کنید.
برخی غذاهای پخته شده 4 روز در یخچال سالم می مانند اما برخی مواد غذایی مثل گوشت و سالادها زودتر فاسد می شوند و معمولا” فقط 3 روز سالم می مانند. اگر قصد ندارید غذاهای باقیمانده را ظرف این مدت مصرف کنید آنها را منجمد کنید.
هر کدام را به طور مجزا در ظرف ریخته، پس از سلفون کشی درب آن را گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. تا 6 ماه می توانید نگه داری کنید.