2 استفاده مورچه‌ها از الگوریتم اینترنت !!

مجموعه : علم و فناوری
2 استفاده مورچه‌ها از الگوریتم اینترنت !!

بشریت سال‌هاست که در حال پیشرفت است و هر روزه امکانات جدیدی برای رفاه حال همگان تولید و شاید هم کشف می‌شوند. بله!ما سال‌هاست که در حال پیشرفت هستیم و هر روز سرعت این پیشرفت بیشتر و بیشتر می‌شود اما آیا تا به حال از خود پرسیده‌ایم که آیا ما به عنوان انسان اولین تولیدکننده این محصولات بوده‌ایم؟

 

خب پاسخ این سوال در برخی موارد منفی است!

 

دانستنی های شگفت انگیز مورچه های پروفسور!

 

2 استفاده مورچه‌ها از الگوریتم اینترنت !!

 

دانشمندان کشف کرده‌اند که بعضی امکاناتی که ما فکر می‌کنیم ساخته دست خود ماست از قبل در طبیعت وجود داشته است، به طور مثال آیا می‌دانید مورچه‌ها برای شکار و پیدا کردن غذا از روشی استفاده می‌کنند که دقیقا مانند همان روشی است که ما داده‌ها را در اینترنت انتقال می‌دهیم

و این موجودات سال‌هاست که در حال استفاده از این روش و انجام این کار هستند تا انجا که دانشمندان درگیر این تحقیقات نام ان را با ترکیب دو کلمه اینترنت و آنت، آنترانت گذاشته‌اند!

 

بنابر نتایج این تحقیقات، در روش انتقال داده‌ها وقتی که داده‌های اولیه با پهنای باند پایینی رد و بدل شوند و یا پهنای باندی وجود نداشته باشد، ارسال و دریافت متوقف می‌شود و در مورچه‌ها نیز چنین مساله‌ای صدق می‌کند

به طوری که اگر مورچه‌های غذا جمع‌کن که در ابتدا از لانه خود خارج می‌شوند، مدت زمان زیادی را در بیرون از لانه بگذارند مورچه‌های بعدی از بیرون رفتن از لانه خود امتناع می‌کنند و تا آمدن گروه اول صبر می‌کنند.

استنفورد نیوز در تشریح بیشتر این مساله اینگونه می‌نویسد:

شما می‌توانید مورچه‌های غذا جمع‌کن را در نظر بگیرید، آنها به بیرون از لانه و خانه خود می‌روند و به دنبال دانه و آذوقه می‌گردند.

این مورچه‌ها تا وقتی که غذایی نیابند به لانه بازنخواهند گشت و اگر نیز برگردند سرعت کار پایین می‌آید یا شاید هم کار به طور کامل متوقف شود، حال چنینی چیزی در یک ارتباط یا کانکشن اینترنتی نیز صدق می‌کند به طوری که اگر امکانات فراهم باشد سرعت بالا می‌رود و ارسال داده‌ها زودتر انجام می‌شود.

 

در ادامه این گزارش امده است که مورچه‌ها دقیقا از همین پروتکل‌ها استفاده می‌کنند، انها موجی اولیه از غذا جمع‌کن‌ها (بسته‌های داده) را برای پیدا گردن غذا (پهنای باند) ارسال می‌کنند و بعد از این ارسال آنها تعداد غذا جمع‌کن‌های موج بعدی را مشخص می‌کنند.

 

دقیقا در کانکشن اینترنت نیز چنین جریانی وجود دارد، اگر سرویس دهنده و منبع هیچ داده‌ای را ارسال نکند اینترنت از کار می‌افتد و مورچه‌ها نیز اگر موج ابتدایی تا ۲۰ دقیقه آینده به لانه برنگردد موج بعدی نیز نخواهد رفت.

 

آقای BalajiPrabkhar یکی از محققانی است که برروی این تحقیقات کار می‌کند، او می‌گوید که ممکن است سازندگان اینترنت از چنین سیستم و روشی الهام گرفته باشند و ممکن است بتوان از این سیستم نکات دیگری هم استخراج کرد.

 

در این صورت ممکن است هزاران الگوریتم دیگر نیز وجود داشته باشد که قبل از ساخته‌های انسان وجود داشته‌اند، حال شما چه گونه به این مساله می‌نگرید؟

 

دیگر دانستنی های شگفت انگیز مورچه ها

 

2 استفاده مورچه‌ها از الگوریتم اینترنت !!

 

مورچه ها موجودات حیرت آور و خیره کننده ای هستند. آنها از هر ویژگی ای که به فکرمان برسد برخوردارند. برای مثال، ما می دانیم که مورچه ها بسیار قویند و قادرند باری به اندازه چند برابر وزن بدنشان را بلند کنند. همچنین می دانیم که مورچه ها حشراتی اجتماعیند و در کلنی ها زندگی می کنند.

 

از مورچه کوچولو تا مورچه هیولا!

 

مورچه ها حدود 110-130 میلیون سال پیش، پس از ظهور گیاهان گلدار، از اجداد زنبورمانندشان تکامل یافته اند.
باور بر این است که مورچه ها تا 25٪ وزن کل توده زنده جانوران خشکی را تشکیل داده اند. این رقم معادل وزن توده کل نژاد بشر است. به این ترتیب به ازای هر انسان 1 میلیون مورچه وجود دارد.

رنگ بیشتر مورچه ها سیاه یا قرمز است، اما رنگ برخی از گونه ها سبز و یا فلزی است. مورچه ها می توانند 20 برابر وزنشان بار حمل کنند.

مورچه ها می توانند کلنی هایی متشکل از کمتر از 100 مورچه تا کلنی هایی بسیار بزرگ داشته باشند. کلنی های بزرگ که مناطق وسیعی را اشغال می کنند حاوی میلیون ها مورچه هستند.

 

ساختار بدنی حیرت آور مورچه

 

2 استفاده مورچه‌ها از الگوریتم اینترنت !!

 

مورچه ها بزرگ ترین مغز را در میان حشرات دارند فقط مورچه های ملکه ماده و نرها بال دارند. مورچه های ملکه پس از جفت گیری با یک نر بالشان می ریزد و به دنبال جای مناسبی برای پایه گذاری یک کلنی جدید می گردند.• مورچه های ملکه بیش از 30 سال عمر می کنند. آنها طولانی ترین عمر را میان حشرات دارند. مورچه های کارگر 1 تا 3 سال زندگی می کنند، در حالی که نرها معمولاً تنها چند هفته زنده می مانند.

مورچه ها گوش ندارند. مورچه ها گوش هایی به شکل مرسوم مانند گوش هایی که ما انسان ها داریم را ندارند بلکه آنها با ارتعاشات حسی می شنوند. وجود حس گرهای خاص در شاخک ها و پاهایشان به آنها کمک می کند ارتعاشات محیط زندگی شان را حس کنند.

مورچه ها بزرگ ترین مغز را در میان حشرات دارند. مورچه ها دارای حدود 250000 سلول مغزی هستند که بیشتر از حشرات دیگر است.

مورچه ها دو معده دارند. یک معده برای تغذیه خود مورچه کاربرد دارد در حالی که با معده دیگر مواد غذایی را با مورچه های داخل کلنی به اشتراک می گذارند.
برخی از کلنی های مورچه ها بزرگ و شگفت آورند. برآورد می شود بزرگ ترین کلنی مورچه ها که تا کنون وجود داشته بیش از 5800 کیلومتر بوده. به عبارتی این کلنی بیش از چندین کشور از جمله ایتالیا، فرانسه و اسپانیا را در بر می گرفته است. این کلنی متعلق به یک گونه از مورچه آرژانتینی بوده است.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان