بر اساس مطالعه جدیدی كه از سوی دانشگاه جورجیای آمریكا صورت گرفته،مشخص شد که این ادویه برای قند خون مفید می باشد.
ادویه جات به دلیل داشتن آنتیاكسیدان بالا به صورت بالقوه میتوانند مانع از بروز التهاب و آسیبهای جدی ناشی از قند خون بالا به بدن شوند.
محققان دانشكده بهداشت دانشگاه ایالتی جورجیا با تحقیق و بررسی بر روی 24 نوع ادویه به این نتیجه دست یافتند كه ادویهجات طبیعی دارای آنتیاكسیدان بالا كه فنول یا «اسید كربونیك» نامیده میشود ، هستند و آزاد شدن این ماده در خون صدمات ناشی از دیابت یا قند خون بالا را در بدن بیماران كاهش میدهد بنابراین تحقیقات، ادویهجات به دلیل آن كه كمكالری بوده و ارزان هستند، میتوانند بیش از داروها در درمان و كاهش صدمات جسمی ناشی از بیماری دیابت به بیماران كمك كنند.
گنجاندن مواد طبیعی و گیاهی و ادویهجات و سبزیهای پختنی در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری دیابت،میتواند بدن آنها را علیه صدمات ناشی از این بیماری حفاظت كند.