ذرت به دلیل خواص فیبر، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها یک منبع کامل از گروه غلات است. در این بخش دستور تهیه نان با آرد ذرت را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای 6 نفر
آرد ذرت: 200 گرم
آرد گندم: 140 گرم
کره: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 2 لیوان
شکر: 100 گرم (4 قاشق سوپخوری)
پکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
نکته: آرد گندم را به ذرت اضافه می کنیم که بافت نان کمی محکم تر شود و باعث ریختن خمیر با آرد ذرت به تنهایی نشود. آرد ذرت بسیار نرم و سبک است به همین دلیل نیاز به کمک دارد!!
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
سپس آرد ذرت و آرد گندم را با پکینگ پادر و کمی نمک مخلوط می کنیم، بعد از آن تخم مرغها را با شکر خوب بهم می زنیم و با شیر مخلوط می کنیم و داخل آرد می ریزیم.
در ادامه، کره را آب کرده داخل مایه می ریزیم و با همزن کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکنواخت شود. سپس با دست به خوبی ورز می دهید، ورز دادن زیاد باعث نرم شدن و کیفیت بهتر نان می شود.
اکنون قالب گود مستطیل شکلی را کمی چرب می کنیم و خمیر را در قالب ریخته، روی آن را می پوشانیم و می گذاریم 1 ساعت استراحت کند.
بعد قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل گرم کردیم می گذاریم، سپس حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می دهیم تا خمیر ما پف کند و شکل زیبای طلایی را به ما بدهد.
در این مرحله که پخت نان به اتمام رسیده روی نان ترک می خورد که نشان دهنده مغز پخت شدن نان ذرت شما است.
از فر خارج می کنیم اجازه میدهیم سرد شود و سپس از قالب جدا می کنیم. نوووش جان