این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا، فلفل، روغن، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن، soya sauce سس سویا، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید.
و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید. حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
تریاکی بیف ساندویچ (فیله گوساله و سس تریاکی)
طرز تهیه تصویری خوراک گوشت و ژامبون
نکته های مهم خرید گوشت با کیفیت