پیش غذا
پیش غذا با سیب زمینی
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سینی فر را با فویل بیپوشانید.
3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.
5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.
6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
7. ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.
8. نمک وفلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.
10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.
غذای اصلی
خورش ریواس
ریواس بهخاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزهترین خورشهای فصل بهار است. این خورش را اگرچه میتوان به 2 روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بینظیری دارد.
مواد لازم :
طرز تهیه:
1- ابتدا پیازها را پوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2- گوشت را بشویید و به صورت قیمهای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
3- در این فاصله ریواسها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتیمتری یا به اندازه 2بند انگشت خرد کنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید.
4 – حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
نکته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش میشود.
5- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکته :
زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له میشود.
با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.
دسر
دسر لیمو با مارشمالو
مواد لازم برای پوسته دسر:
برای مواد میانی:
برای لایه مارشمالو :
طرز تهیه:
1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد 20 در 30 را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید .
2. خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.12 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید.
4. در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم.
5. با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم
6. بعد از اتمام زمان پخت ، سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود.
7. برای تهیه لایه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
8. باقی مانده آب را که 2 قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم.
9. و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
10. سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم.