ramazan
ramazan

بهترین روش برای طبخ دلمه نخود سبزیجات

بهترین روش برای طبخ دلمه نخود سبزیجات

اصولا در فصل گرمای تابستان غذاهایی مثل دلمه عصرانه بسیار خوشمزه در یک دورهمی به یاد ماندنی بی نظیر و خاطره انگیز است.

 

 

نازوب، دلمه گیاهی کاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید با نخود، کرفس و گشنیز یک دلمه شیک و خوشمزه درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ی دلمه نخود و سبزیجات:
نخود آشی     1/2 پیمانه
پیاز متوسط     1 عدد
جعفری خردشده      1 قاشق سوپ خوری
گشنیز خردشده     1 قاشق سوپ خوری
کرفس     3 ساقه
فلفل دلمه‌ای کوچک     1 عدد

 
مواد لازم برای تهیه ی سس:
سرکه     4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون     2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی دلمه ی نخود و سبزیجات:
پیاز را پوست بکنید، بشویید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و کرفس را هم نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

 
نخود را آبپز کرده و سپس آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسه ای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید.

 
برای مزه‌دار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفته شود.

 
یک مدل دیگر:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهی‌می‌دهد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان