آموزش تهیه ترشی موسیر

آموزش تهیه ترشی موسیر

آموزش تهیه ترشی موسیر

 

بی شک همه کدبانوها با شروع فصل پاییز به فکر تهیه ترشی های خانگی هستند چرا که در شب های سرد

پاییز و زمستان بهترین چاشنی در سفره های ایرانی وجود ترشی های رنگارنگ و خوشمزه است.

 

ناز وب در این بخش به آموزش و روش تهیه تمیز کردن و اماده سازی

ترشی موسیر پرداخته است با ما همراه باشید.

 

آموزش تهیه ترشی موسیر

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر :
موسیر خشک 100 گرم
سركه سفید 1 لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه

 

 

روش آماده كردن موسیر تازه :

موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه‌ ورقه‌كردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

 

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی می‌باشد.

 

روش آماده كردن موسیر خشك:

موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن كنید تا كمی خشك شود.

 

 

روش تهیه ترشی موسیر :

موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه ترشی موسیر :

برای آماده كردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده كرد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان