آمار عجیب بستری شدن بیماران کرونایی در اصفهان

آمار عجیب بستری شدن بیماران کرونایی در اصفهان

آمار عجیب فوتی های Corona virus ویروس کرونا در اصفهان از خط قرمز هم رد شد!!! 😲😲😲 آمار مبتلایان و فوتی های شهروندان اصفهانی فاجعه آور اعلام شد در ادامه به جزئیات و آمار مبتلایان و فوتی های کرونا در اصفهان می پردازیم.

بهروز کلیدری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت استان برای مقابله با شیوع کرونا، اظهار کرد: شرایط استان خوب نیست و از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون بیش از ۴۲ هزار بیمار بستری داشته‌ایم از این تعداد بیمار چهار هزار و ۶۰۰ نفر فوت کرده‌اند و از آمار کل بیماران بستری شده دو هزار و ۳۰۰ نفر مبتلای قطعی مثبت بوده و تست PCR آنها مثبت بوده است.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بستری شدن ۱۷۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در اصفهان طی 24 ساعت گذشته خبر داد.

وی افزود: طی هشت ماه گذشته دو هزار و ۳۰۰ مرگ قطعی و مشکوک نیز داشتیم، طبق اعلام وزارت بهداشت اگر بخواهیم اعداد را واقعی اعلام کنیم باید آنها را در دو و دو دهم ضرب کنیم اما آمار اعلام شده اصفهان عملاً در این عدد ضرب شده و اعداد استان صحیح‌ترین اعدادی است که در کشور اعلام می‌شود، آمار اعلامی استان از این نظر واقعی است، چرا که بیماری که با علائم بالینی بستری شده نیز اگر PCR او منفی باشد طبق نظر متخصصان حتماً کرونا داشته و ما این را در آمار اعلام می‌کنیم اما طبق پروتکل‌های جهانی این موارد جز موارد مشکوک است.

به طور میانگین در طول شبانه‌روز حدود ۳۰۰ بیمار بستری می‌شوند که 18 نفر آنها روزانه جان خود را از دست می دهند و این آمار مسئولین را به وحشت انداخته اما مردم هیچ اعتنایی نمی کنند!!؟؟؟

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در شهریورماه صعود بالایی در ارتباط با آمار بیماران مبتلا به کرونا داشتیم و این آمار در هفته اول و دوم مهرماه به دلیل تجمعات مختلف از جمله مراسم جشن، عزا، سفر و بازگشایی‌های مختلف بیشتر شد و انتظار می‌رفت که حدود دو هفته بعد افزایش آمار بیماران جدید و چهار هفته بعد آمار بیماران بستری و شش هفته بعد آمار مرگ و میر را شاهد باشیم.

وی با توضیح اینکه طی دو هفته گذشته به علت هشدارها و سختگیری‌های نصف و نیمه تا حدودی سیر صعودی ابتلا متوقف شده است، تصریح کرد: در سه هفته گذشته تعداد بیماران بستری شده در یک هفته، تا دو هزار و ۲۰۰ بیمار بوده است و به طور میانگین در طول شبانه‌روز حدود ۳۰۰ بیمار در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، آمار مرگ و میرها طی سه هفته گذشته روند نسبتاً ثابتی داشته و روزانه حدود ۴۰ بیماری را که از دست می‌دادیم اکنون به ۳۵ بیمار رسیده و اگر مثبت قطعی‌ها را در نظر بگیریم ۱۸ بیمار را طی شبانه‌روز از دست می‌دهیم.

وی با بیان اینکه تعداد بیماران بستری حدود یک هفته روندی ثابت داشته است، اضافه کرد: آمار بیماران بستری در لحظه، حدود یک هزار و ۶۸۳ نفر تا صبح امروز در بیمارستان‌ها بوده است، که طی هفته گذشته این عدد ثابت بوده و بین ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ متغیر بوده است که توانسته‌ایم یک مسیر ترخیص قابل اطمینان در استان نیز داشته باشیم و روزانه حدود ۲۵۰ نفر را مرخص می‌کنیم.

اگر بستری‌ها به حدود دو هزار و ۵۰۰ برسد به نقطه شکنندگی می‌رسیم

کلیدری آمار بیماران بستری در آی سی یو را ۳۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: عمده مرگ و میرها در این گروه اتفاق می‌افتد و اگر تحت حمایت دستگاه تنفس مصنوعی قرار بگیرند طبق آمار جهانی مرگ و میر آنها به حدود ۸۰ درصد می‌رسد، در هفته گذشته در استان آمار مرگ و میر بیماران مبتلایی که در آی سی یو بستری بوده‌اند حدود ۶۰ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه بستری بیماران در گروه‌های مختلف سنی است، خاطرنشان کرد: در گروه زیر ۱۸ سال طی هفته گذشته حدود ۵۳ نفر بستری شده‌اند و در این گروه در این بازه زمانی سه مرگ زیر ۱۸ سال رخ داده و آمار دیگر بیماران مربوط به افراد بالای ۱۸ سال بوده است، طی هفته گذشته وضعیت مادران باردار ثابت بوده و ۲۳ مادر باردار مبتلا به کرونا در این بازه زمانی بستری شده‌اند، طی دو هفته گذشته نیز فوتی مادر باردار مبتلا نداشته‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه کرونا به کسی رحم نمی‌کند و نمی‌توان گفت برای بیماران جوان اتفاقی نخواهد افتاد، افزود: گروه‌هایی که از نظر سلامت ذاتی نسبت به بقیه در جامعه از حد بیشتری برخوردارند نیز جزء آمار مرگ و میر قرار دارند، همه باید در دوران کرونا از خود مراقبت کنند تا شیوع این بیماری کنترل شود و برای این کنترل همکاری تمام گروه‌ها، مسئولان و مردم لازم است.

وی در خصوص برآورد اپیدمیولوژیست‌ها در خصوص روند بیماری، اظهار کرد: طی هفته‌های آینده نیز وضعیت سختی را به علت سردی هوا و همزمانی با شیوع بیماری آنفلوانزا خواهیم داشت و برآورد شده تعداد بستری‌ها به حدود سه هزار بستری در بیمارستان‌ها خواهد رسید که در این صورت فشار زیادی بر کادر درمان وارد می‌شود.

کلیدری در خصوص ارزیابی تحمل‌پذیری سیستم درمان، تأکید کرد: ارزیابی تحمل‌پذیری سیستم درمان نشان می‌دهد که تا چه حد می‌توان بیمار پذیرش کنیم و کیفیت خدمات چقدر است، در مورد تعداد بیماران بستری اگر بستری‌ها به حدود دو هزار و ۵۰۰ برسد به نقطه شکنندگی می‌رسیم و اگر بیماران از دو هزار و ۵۰۰ نفر بیشتر شوند باید در صف انتظار بستری قرار گیرند. افزایش تعداد بیماران کیفیت خدمات را پایین می‌آورد و مرگ و میرها نیز ممکن است به حدود ۸۰ تا ۱۰۰ نفر در روز برسد پس باید تمام تلاش ما بر این باشد که به نقطه شکنندگی نرسیم.
اصلی ترین علت شیوع این ویروس دورهمی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی منشأ شیوع بیماری هستند

وی با اشاره به اینکه ۱۲ دستورالعمل در سطح استان تدوین و ابلاغ کرده‌ایم، گفت: باید یک نقشه راه برای ظرفیت‌سازی در زمینه بستری کردن بیماران در استان داشته باشیم و از بیمارستان‌های مختلف مثل الزهرا، عیسی‌بن‌مریم، شریعتی، میلاد و قسمتی از ظرفیت عسگریه و سیدالشهدا در این مورد استفاده کنیم. اکثر شهرستان‌های دو بیمارستانی نیز هر دو بیمارستان به عنوان ریفرال کرونا درگیر است، مانند فلاورجان و خمینی‌شهر که دو بیمارستان‌شان درگیر هستند.

کلیدری ادامه داد: بیمارستان‌های نظامی برای کمک به کادر درمان برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی اضافه شده‌اند، در استان بیمارستان صدوقی و ۵۷۷ بیمارستان جزء بیمارستان‌های نظامی هستند که بیماران کرونا را پذیرش می‌کنند، دانشگاه باید طوری برنامه‌ریزی کند که از تمام ظرفیت‌ها در استان استفاده شود تا بیماران منتظر پذیرش نمانند و در استان تمام بیمارستان‌ها در حالت آماده باش هستند.

وی افزود: درمانگاه‌های حاد تنفسی را در بیمارستان‌های ریفرال راه‌اندازی کردیم که این درمانگاه‌ها ۲۴ ساعته برای خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی آماده هستند تا آنها را ویزیت کنند و اگر لازم بود بیماران را ارجاع دهند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره درمانگاه‌های نشان‌دار در استان، اضافه کرد: از دیروز درمانگاه‌هایی را در سطح استان نشان‌دار کرده‌ایم تا علاوه بر خدمت‌رسانی به بیماران غیرکرونایی، خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی را نیز در دستور کار خود قرار دهند. این درمانگاه‌ها باید در تمام مناطق استان شکل بگیرند. بیمارستان‌هایی که درمانگاه مخصوص بیماران کرونایی دارند از جمله بیمارستان الزهرا، شریعتی، صدوقی، عیسی بن‌مریم، میلاد، عسگریه، سعدی، سینا و خورشید است.

آرش نجیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیان کرد: طی شبانه روز گذشته تعداد ۱۷۳ بیمار جدید مبتلا ویروس کرونا با علائم بالینی در بیمارستان‌های استان اصفهان بستری شدند.

وی گفت: طی شبانه روز گذشته تعداد ۱۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کوید 19 در استان به جز شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با بهتر شدن وضعیت جسمیشان ‌از بیمارستان ها ترخیص شدند و لازم است که در قرنطینه دوره نقاهت بیماری را بگذرانند.

آرش نجیمی در خصوص مرگ و میر افراد مبتلا به کرونا در استان افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱ فوت مشکوک به کرونا ویروس در استان رخ داده است که از این تعداد تست 19 نفر فوت شده مثبت قطعی به کرونا بوده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به آخرین آمار کرونا در استان گفت: در حال حاضر یک‌هزار و ۷۵۱ نفر بیمار کرونایی در شهرستان‌های استان به جز کاشان و آران و بیدگل در بیمارستان ها بستری هستند که از این تعداد ۳۳۲ نفر وضعیت وخیم‌تری دارند و در بخش مراقبت‌های ویژه و آی سی یوها تحت مراقبت و درمان(Care and treatment) هستند.

 
بازیگرانی کرونایی کشور از بهاره رهنما تا نابینایی لیلا بلوکات+ عکس
عکس ها و ژست های کرونایی بازیگران کشور/ از الناز تا احترام
رضا بهرام و درگیری وی با کرونا/ وضعیت او با کوید 19 و حواشی آن

 

Hospitalization of 173 coronary patients in Isfahan + details

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان