تابستان و ترشی، مرباهای خوشمزه انواع و اقسام میوه ها لدت بیشتری برای شروع یک صبح زیبا را هدیه می دهد.
در این بخش با پرطرفدارترین مربا و ترشی میوه ی آناناس همراه شما کدبانوهای عزیز هستیم.
مواد لازم برای مربا آناناس
آناناس 1 عدد
آب 1 و 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق غذاخوری
میوه گرمسیری و استوایی آناناس از اون دست میوه هایی است که افراد زیادی دوستش دارن و به شیوه های مختلف اون رو سرو می کنن. کمپوت آناناس و مربا آناناس از جمله راه های معمول پخت این میوه است که طرفداران بسیار هم دارد.
مصرف آناناس در بین میوه ها به خاطر داشتن آنتی اکسیدان فراوان و خاصیت ضد التهابی اش بسیار توصیه می شه و علاوه بر کمپوت و مربا آناناس می توان انواع کیک و شیرینی و دسر با این میوه خوشمزه تهیه کرد که اتفاقا بسیار هم مورد پسند و پر طرفداره.
امروز تصمیم دارم روش پخت مربای آناناس رو آموزش بدم که با تهیه این مربا می تونید از اون برای تزیین انوع کیک و شیرینی ازش استفاده کنید.
مرحله اول:
آناناس را پس ار پوست گرفتن به قطعات کوچک برش بزنید.(دقت کنید پس از پخت، اندازه قطعات کوچکتر خواهد شد پس با توجه به سلیقه اندازه اش را مشخص کنید)
مرحله دوم:
دارچین را با آناناس مخلوط کنید و آن را به مدت 45 دقیقه در آب بپزید.
تهیه مربای اناناس
مرحله سوم:
پس از پخت، شکر را بیافزایید و اجازه دهید مواد به نقطه جوش برسد و آناناس آب بیاندازد.
مربای خوشمزه
مرحله چهارم:
حرارت را کم کنید تا مربای آناناس به غلظت مناسب برسد و ژله ای شود.
پکتین موجود در آناناس حالت مربا را ژله ای خواهد کرد و غلظتش تقریبا مثل عسل می شود.
مرحله پنجم:
در انتهای زمان پخت، آبلیمو را به مربا آناناس بیافزایید و پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب بریزید.
-اگر مربا را با کمپوت آناناس درست می کنید بهتر است در انتهای زمان پخت مقداری پودر ژلاتین به مربا بیافزایید تا غلظت خوبی داشته باشد.
همانطور که می دانید تمام میوه ها و مرباها را می توان ترشی یا شوری آن رانیز تهیه کرد و بنا به ذایقه نوش جان کرد.
دستور تهیه ترشی آناناس های رنگی رنگی بسیار خوشمزه را در ادامه دنبال کنید و حتما تهیه کنید و دیزاین آن سر میز غذا لذت ببرید.
برای تهیه ترشی آناناس ابتدا آناناس را بشویید. سپس پوست آن را بکنید و به شکل دلخواه برش دهید. میتوانید آن را حلقه حلقه کنید. یادتان باشد برای تهیه این ترشی قیافه آناناس مهم نیست.
پس اگر آناناسی را دیدید که به دلیل سایز، نارس بودن، لکه بودن یا … ارزان تر است میتوانید ان را بخرید.
نازوب، در مرحله بعدی برای تهیه ترشی آناناس باید سرکه و آب لبو را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. ( آب لبو را به اندازه ای اضافه کنید که سرکه رنگش عوض شود ).
میتوانید از آب لبو استفاده نکنید تا ترشی تان رنگش طبیعی باشد. همچنین میتوانید از رنگ های خوراکی سبز یا … استفاده کنید. این به سلیقه شخصی شما مربوط می شود.
ولی جذاب تر این که از همه رنگ های طبیعی برای تهیه ترش های خوشمزه استفاده کنید.
مراحل بعدی تهیه ترشی آناناس
وقتی که سرکه جوش آمد، آب کمپوت آناناس را به سرکه اضافه بیافزایید و بعد از اینکه یک قل زد، زیر حرارت را خاموش بکنید.
حالا در این قسمت باید حلقه های آناناس را داخل ظرف ترشی بچینید و مایع سرکه و آب آناناس را روی حلقه های میوه بریزید. دقت کنید این مایع باید به طور کامل روی حلقه های آناناس را بپوشاند.
وقتی که مایع حسابی سرد شد، در ظرف را ببندید و به مدت یک هفته داخل یخچال قرار بگذارید.
حدودا یک هفته بعد ترشی تان آماده است و میتوانید از ان میل کنید . این ترشی برای پذیرایی از مهمان و تزیین سفره تان حسابی باکلاس و شیک است.
نکته مهم:
را تذکر میدهیم که محلول سرکه و آب کمپوت را وقتی گرم است به میوه ها اضافه کنید. نباید داغ داغ باشد.
مطالب مرتبط
رضا رویگری، من 6 سال ترشی می انداختم !!!
تهیه انواع ترشی بهار و تابستان| بیبی کورن، زردآلو، نارنگی، انبه
مرباهای تابستانی از پرتقال تا هندوانه را خودت درست کن