عمده دلیل بوی بدن آبزیان در تمام جهان این است که اکسیژن محلول در آب را از طریق اندامهای تخصصی به نام آبشش یا مستقیماً از طریق پوست استخراج می کنند! به همین دلیل خروج اکسیژن و وجود جلبک های دریایی باعث بوی زهم تمام آبزیان است!
ایده های آشپزی در بسیاری مواقع من در بیاری و بدون تجربه و تخصص است.
بدانید که اضافه کردن پیاز، برگ بو، آویشن نه تنها بوی زهم ماهی یا هر آبزی دیگر را از بین نمی برد بلکه بوی بسیار بدی می گیرد و قطعا از پخت ماهی یا … لذت نمی برید.
پیاز، برگ بو و آویشن نمیتواند بر بوی بد ماهی غالب شود چرا که اسیدی بودن هر ماده ی دیگر باعث از بین بردن بوی انواع ماهی می شود.
پس تنها ماده ای که می تواند به راحتی بوی بد هر نوع ماهی را از بین ببرد فقط و فقط نمک و کمی زعفران است.
نمک هم به دلیل وجود کلر و سدیم به راحتی علاوه بر ضد عفونی کردن باعث می شود بوی زهم هر نوع ماهی از بین برود.
پس بخاطر داشته باشید برای طبخ هر نوع ماهی که باشد تنها نمک و کمی زعفران اضافه کنید و بنابه ذائقه ی خود آبلیمو یا سرکه می توانید اضافه کنید.
نکته:
و هم چنین برای سرخ کردن آن می توانید کمی کره به روغن اضافه کنید تا بوی بسیار مطبوع طبخ ماهی فضای خانه را پر کند.
نوووووش جووونتون
بالاترین امگا3
تقویت و سلامت چشم
کمک به درمان صرع و تشنج
درمان بیخوابی
کاهش فشار خون
پیشگیری از بیماری ام اس
کاهش خطر بیماری های خودایمنی
کاهش ابتلا به سرطان
جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
درمان و پیشگیری از افسردگی
پیشگیری از حملات قلبی و سکته
مفید برای مادران باردار
درمان آسم
تامین ویتامین D
نرمی پوست
کاهش وزن و افزایش قد
مطالب مرتبط
ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی
ترفندهای رفع تندی شوری ترشی و تلخی غذا + اصول آشپزی