کیک و شیرینی نکات مهمی دارند که با رعایت کردن آن می توانید بهترین و با کیفیت ترین کیک ها را درست کنید.
امروزه خیلی از افراد تمایل دارند خودشان در خانه کیک یا شیرینی تهیه کنند. برخی از این راه کسب درآمد دارند، بعضی ها برای کیفیت بهتر خودشان کیک می پزند و گاهی نیز به عنوان سرگرمی.
به هر حال دانستن ترفندهای اصولی باعث می شود یک پخت کیک یا شیرینی بسیار حرفه ای و خوشمزه داشته باشید.
در دستور تهیه انواع کیکها، شیرینی و بسیکویت ها آرد همچنان اصلی ترین مواد مورد نیاز است. اما در بسیاری از مواقع شما نمی دانید از چه آردی استفاده کنید تا علاوه بر خوشمزه بودن، ترد و سبک باشد.
آرد گندم با سبوس به طور کلی برای تمام گروه شیرینی ها مناسب نیست. به دلیل سنگین بودن بافت آن، کیفیت عالی به شما نمی دهد و سبب می شود علاوه بر وزن زیاد، پف نکند، ترد نباشد و افراد حساس نیز به معده درد بیافتند.