نکاتی مهم در مورد تهیه ی شیرینی‌ها

نکاتی مهم در مورد تهیه ی شیرینی‌ها

ترفندهای حرفه ای پخت شیرینی

کیک و شیرینی نکات مهمی دارند که با رعایت کردن آن می توانید بهترین و با کیفیت ترین کیک ها را درست کنید.

امروزه خیلی از افراد تمایل دارند خودشان در خانه کیک یا شیرینی تهیه کنند. برخی از این راه کسب درآمد دارند، بعضی ها برای کیفیت بهتر خودشان کیک می پزند و گاهی نیز به عنوان سرگرمی.

به هر حال دانستن ترفندهای اصولی باعث می شود یک پخت کیک یا شیرینی بسیار حرفه ای و خوشمزه داشته باشید.

مهم ترین ترفندهای خوشمزه شدن شیرینی یا کیک

  1. اندازه گیری دقیق تمام مواد مصرفی برای پخت.
  2. دما و گرمای فر متناسب با بافت و مواد کیک یا شیرینی.
  3. هم نزدن بیش از حد معمول مواد. و قاطی پاتی نکردن آن!
  4. چیدمان بیسکویت، کیک یا شیرینی در سینی خنک.
  5. مصرف روغن به اندازه زیرا باعث شل شدن بافت مواد می شود.

 

 دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکویت بعد از پخت

  1. زیاد بودن شکر باعث سفت شدن بعد از پخت و خنک شدن آن می شود.
  2. حرارت زیاد و زمان کم باعث خشک شدن شیرینی های شما می شود.
  3. مصرف کم آرد، که در این مواقع باید از ورق روغنی برای پهن یا شکل دادن خمیر استفاده کنید تا لازم نباشد برای رفع چسبندگی آرد اضافه کنید.
  4. خمیر را بیش از حد ورز ندهید چرا که روغن موجود در آن جدا شده و بعد از پخت سفت می شود و بی کیفیت.

نکاتی مهم در مورد تهیه ی شیرینی‌ها

بدترین آرد برای پخت انواع شیرینی

در دستور تهیه انواع کیکها، شیرینی و بسیکویت ها آرد همچنان اصلی ترین مواد مورد نیاز است. اما در بسیاری از مواقع شما نمی دانید از چه آردی استفاده کنید تا علاوه بر خوشمزه بودن، ترد و سبک باشد.

آرد گندم با سبوس به طور کلی برای تمام گروه شیرینی ها مناسب نیست. به دلیل سنگین بودن بافت آن، کیفیت عالی به شما نمی دهد و سبب می شود علاوه بر وزن زیاد، پف نکند، ترد نباشد و افراد حساس نیز به معده درد بیافتند.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان