طرز تهیه ی شیرینی پنیر مثلثی

طرز تهیه ی شیرینی پنیر مثلثی

طرز تهیه و آموزش پخت شیرینی پنیر مثلثی

 

برای تهیه برخی از شیرینی ها مواد متفاوت و زیادی لازم است اما شیرینی پنیر مثلثی علاوه بر خوشمزه بودن و راحت درست شدن نیاز به مواد زیادی هم ندارد و شاید این مواد همیشه در آشپزخانه موجود باشد.

بریم برای پخت شیرینی پنیر مثلثی خوشمزه و خوش قیافه!!

 

مواد لازم:
تخم مرغ: 5 عدد
پنیر مثلثی: 2 بسته
وانیل: 1 قاشق مرباخوری
شکر: نصف لیوان
خامه: 2 قوطی
دریم ویپ: 1 پاکت
شکلات مایع

طرز تهیه پخت شیرینی پنیر مثلثی

تخم مرغ و پنیر و شکر را در مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را در ظرف مورد نظر مثلثی ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم. ظرف را از فر خارج کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

سپس یک قوطی خامه را با 4 قاشق غذاخوری شکلات مایع مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

بعد دوباره ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و یک قوطی خامه را با دریم ویپ مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شیرینی خنک شود.

 

الان که دست به کار پخت و آموزش  شیرینی هستید یه غذای مثلثی هم یاد بگیرید و به عنوان یک پیش غذای لاکجری سرو کنید!

 

 

مثلث های پنیری یه پیش غذای ساده و راحت و خوشمزه است به شرطی که خمیرش یعنی خمیر هزارلا در دسترستون باشه. خمیر هزارلا رو که یه خمیر سبک لایه لایه است یا میتونید تو خونه خودتون درست کنید و یا اینکه آماده ش رو تهیه کنید.

تهیه یه خمیر هزارلای خوب تو خونه تمرین و تجربه ی زیادی میخواد. درست کردنش هم به این صورته که کره رو لای خمیری که از آب و آرد درست میشه میذارند و با تا کردنهای مکرر حالت لایه ای این خمیر ایجاد میشه.

اسمهای دیگه ی خمیر هزارلا عبارتند از خمیر ورقه ای، میل فوی، puff pastry

بافت این خمیر عالیه، خیلی پوک و سبک و همچنین خوش طعم. در غذاها و شیرینیهای زیادی کاربرد داره.

از جمله کاربردهای اصلی این خمیر در تهیه پای های مختلفه. نازوب، شیرینی هایی مثل ناپلئونی و شیرینی زبان و پاپیونی هم با خمیر هزارلا درست میشن.

من از خمیر هزارلای آماده استفاده کردم. این خمیر رو میتونید از فروشگاه های مواد غذایی معتبر و یا فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

خمیر هزار لا ( یک قطعه مربعی )
پنیر چدار 2 قاشق غذاخوری رنده شده
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا 2 قاشق غذاخوری رنده شده
تخم مرغ 1 عدد

 

طرز تهیه:

خمیر هزار لا رو اگه تو فریزر نگه داری میکنید، حدود 20 دقیقه قبل از فریزر در بیارید تا نرم بشه.

خمیر رو باز کنید و به اندازه ای که لازم دارید ازش ببرید.

با وردنه فقط در حدیکه صاف بشه روی خمیر بکشید. این خمیرها آماده ی مصرفند، لازم نیست با وردنه پهن بشن.

سپس با چاقو خمیر رو مربعی تقسیم کنید.

پنیر ها رو رنده یا ریز خرد کنید و مخلوط کنید.

از مخلوط پنیرها در یک گوشه ی هر کدوم از مربع ها قرار بدید.

گوشه ی دیگه ی خمیر رو روی پنیرها تا بزنید.

با دستتون اضلاع مثلث رو روی هم فشار بدید تا بسته بشن.

همه ی مثلث ها رو به همین ترتیب آماده کنید و در ظرفی که چرب کردید قرار بدید.

تخم مرغ رو هم بزنید و با برس روی مثلث های پنیری بکشید.

مثلث ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید تا وقتی که روشون طلایی بشه و پف کنن. زمان پخت با توجه به فر ممکنه متفاوت باشه.

میبینید که خیلی قشنگ توی فر کم کم خمیر لایه لایه میشه و پف میکنه.

پیش غذای فوق العاده خوشمزه ایه. امیدوارم خوشتون بیاد. و در کنار جمع گرم خانواده و دوستان سرو کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان