ادویه های معجزه کننده هر درد بی درمان

ادویه های معجزه کننده هر درد بی درمان

ادویه های معجزه کننده هر درد بی درمان

تمام ادویه های خوش عطری که ما در روزهای متوالی از آن ها استفاده می کنیم می تواند راهی بسیار مناسب برای تناسب اندام، تسکین دردها، بهبود سلامت بدن و درمان انواع بیماری ها باشد و خواص بسیاری داشته باشند که ما از آنها اطلاعی نداریم. در این بخش از نازوب به شما ادویه های معجزه آسا را خواهیم گفت.

 

ادویه های معجزه کننده

 

ادویه های معجزه کننده هر درد بی درمان

 

دارچین

چوب های دارچینی که در مغازه ها میبینید از پوست درونی درخت دارچین به‌دست می‌آید. از پوست این درخت روغن‌های معطر شفابخشی تولید می‌شود. این ادویه‌ی معطر برای درمان بیماری‌هایی مانند سرطان، آنفولانزا، و سوء هاضمه استفاده می شده.

 

تاثیرات دارچین در زیبایی پوست

۱. آکنه، جوش، و لکه‌ها را درمان می‌کند.

۲. پوست خشک را نرم می‌کند.

۳. رنگ چهره را بهبود می‌دهد.

۴. خطوط ریز را کاهش می‌دهد.

۵. از عفونت‌های پوستی جلوگیری می‌کند و زخم و بریدگی را درمان می‌کند.

۶. خشکی و ترک پاشنه‌ی پا را درمان می‌کند.

۷. رشد مو را تحریک می‌کند.

۸. پوست سر را پاک می‌کند.

۹. رنگ مو را روشن می‌کند.

۱۰. باعث کاهش کلسترول می‌شود.

 

ادویه ی زنجبیل

۱. با سرطان مبارزه می‌کند.

۲. به درمان سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS) کمک می‌کند.

۳. مانع بروز آلزایمر می‌شود.

۴. تجمع چربی را کاهش می‌دهد.

۵. تورم یاخته‌ای را کاهش می‌دهد.

۶. ترشح بزاق را افزایش می‌دهد.

۷. از کبد محافظت می‌کند.

۸. به تسکین درد کمک می‌کند.

۹. انقباضات رحمی را افزایش می‌دهد.

۱۰. میکروب‌ها را می‌کشد.

۱۱. به التیام زخم کمک می‌کند.

۱۲. باعث تحریک اشتها می‌شود.

 

ادویه هل

هل ادویه ای است گرم، معطر و مرموز. این ادویه‌ی خوشبو که به خانواده‌ی زنجبیل تعلق دارد، در بسیاری از دسرها، چای، قهوه، و خوراکی‌های فراوان دیگری استفاده می‌شود.

 

فواید هل در سلامتی

۱. می تواند به توقف سکسکه کمک کند.

۲. بدن را سم‌زدایی می‌کند.

۳. سرشار از آنتی اکسیدان است.

۴. با افسردگی مبارزه می‌کند.

۵. درمان خانگی خوبی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا محسوب می‌شود.

۶. از عفونت جلوگیری می‌کند.

۷. بوی بد دهان را درمان می‌کند.

۸. برای بیماران مبتلا به آسم مفید است.

۹. اشتها را بهبود می‌ده.د

۱۰. به بهبود گوارش غذا کمک می‌کند.

۱۱. به کاهش فشار خون کمک می‌کند.

۱۲. رنگ پوست را بهبود می‌بخشد.

۱۳. گردش خون را در بدن بهبود می‌دهد.

۱۴. یک ضدعفونی کننده برای درمان آلرژی‌های پوستی است.

 

زردچوبه

فایده زردچوبه برای سلامتی و زیبایی

۱. در پیشگیری از سرطان معده، ریه، روده بزرگ، پروستات، پوست، پستان و کبد موثر است.

۲. با چندین مشکل جدی کبدی مانند سیروز، هپاتیت و زردی مبارزه می‌کند.

۳. خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد.

۴. سلامت قلب را بهبود می‌بخشد.

۵. در درمان مشکل سوء هاضمه بسیار موثر است.

۶. در درمان مشکلات آرتروز و التهاب مفصلی بسیار کمک می‌کند.

۷. کلسترول بد (LDL) را کاهش می‌دهد.

۸. سطح قند خون را متعادل می‌کند.

۹. باعث کاهش طبیعی فشار خون می‌شود.

۱۰. برای کاهش وزن مؤثر است.

۱۱. در کاهش افسردگی موثر است.

۱۲. در بهبود زخم‌ها مؤثر است.

 

فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه برای سلامتی و پوست و مو. فلفل سیاه یکی از معمول‌ترین ادویه‌های استفاده‌شده در غذاهای مختلف است.

 

فواید فلفل سیاه

۱. یک آنتی بیوتیک طبیعی است.

۲. فرآیند گوارش را بهبود می‌دهد.

۳. به درمان بیماری‌های باکتریایی کمک می‌کند.

۴. برای درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است.

۵. احتقان را از بین می‌برد.

۶. رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد.

۷. به تقویت سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند.

۸. در کاهش وزن مؤثر است.

۹. در بهبود سلامت دندان مفید است.

۱۰. یک داروی ضدافسردگی طبیعی است.

۱۱. به جلوگیری و درمان نفخ شکم کمک می‌کند.

۱۲. ورم مفاصل و دردهای روماتیسمی را تسکین می‌دهد.

۱۳. مسهل است.

 

زیره

زیره یک ادویه‌ی دلپذیر با طعمی تند است. این دانه در سه رنگ وجود دارد ـ سفید، سیاه و کهربایی. میوه‌های این گیاه حاوی دانه هایی هستند که تنها بخش خوراکی آن را تشکیل می‌دهند. این دانه‌ها در روش‌های آشپزی سراسر دنیا به کار می‌روندادویه ی زیره برای از بین بردن بوی بد گوشت هم استفاده میشود و در پخت مرغ بیشتر به کار میرود.

 

فواید زیره

۱. گوارش را بهبود می‌دهد.

۲. با سرطان مبارزه می‌کند.

۳. فشار خون را تنظیم می‌کند.

۴. سرماخوردگی را برطرف می‌کند.

۵. از کم خونی جلوگیری می‌کند.

۶. برای زنان باردار و مادران شیرده عالی است.

۷. برای درمان یبوست مفید است.

۸. برای درمان بی‌خوابی مفید است.

۹. عملکرد شناختی را تقویت می‌کند.

۱۰. دیابت را درمان می‌کند.

۱۱. از اختلالات تنفسی جلوگیری می‌کند.

۱۲. سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

۱۳. بدن را سم‌زدایی می‌کند.

 

عوارض وحشتناک مصرف بیش از حد ادویه‌ها

 

ادویه های معجزه کننده هر درد بی درمان

 

دارچین زیاد به کلیه‌های آسیب می‌زند

جوز هندی باعث خوش‌طعمی غذا‌ها می‌شود، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. این ادویه از درخت جوز بویا حاصل می‌شود که خواص مسکنی و آنتی باکتریال دارد و برای تسکین دندان درد مشهور است. اما درعین حال می‌تواند توهم زا باشد.

دارچین افزایش قند خون بعد از صرف غذا را کنترل می‌کند و به این ترتیب می‌تواند برای افراد مستعد ابتلا به دیابت و همچنین مبتلایان به این بیماری مفید باشد. این ادویه همچنین برای افرادی که دغدغه تناسب اندام دارند و می‌خواهند تجمع چربی در بدنشان کنترل شود بسیار کمک کننده است. اما هیچ یک از این فواید باعث نمی‌شود که در مصرف آن زیاده روی شود.

 

زردچوبه: در صورت مشکلات کبدی باید پرهیز شود

نتایج مطالعات متعدد خبر از خواص ضدسرطانی زردچوبه دارد. این ادویه‌ی مفید به هضم غذا نیز کمک می‌کند، اما با این حال موارد منع مصرفی نیز دارد. افرادی که از سنگ کلیه و همچنین یک بیماری کبدی رنج می‌برند برای مصرف زردچوبه نیاز به اجازه پزشک دارند.

چون زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که ممکن است با دارو‌های رقیق کننده خون مانند وارفارین و برخی دارو‌های ضدالتهاب تداخل پیدا کند؛ بنابراین اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید و یا از بیماری خاصی رنج می‌برید قبل از مصرف این ادویه نظر پزشک خود را جویا شوید.

 

فلفل باعث سوزش معده می‌شود

فلفل جزو ادویه‌های پرطرفدار است که تأثیر زیادی در خوش طعم شدن غذا دارد. اما اگر با دست باز این ادویه را به غذا‌های خود اضافه می‌کنید ممکن است چند دقیقه بعد از مصرف و در حین هضم غذا دچار پشیمانی شوید. چرا؟ چون فلفل باعث تشدید احساس سوزش معده می‌شود.

 

ماندگاری ادویه های پودری بیشتر است یا انواع کامل آنها؟

به طور حتم ادویه هایی مانند فلفل سیاه، سفید یا قرمز، دارچین، موسیر، زعفران و سایر ادویه ها اگر به طور کامل باشند، مدت بیشتری قابل نگهداری خواهند بود و امکان رطوبت کشیدن و فاسدشدنشان به مراتب کمتر خواهد بود.

 

بهترین شرایط نگهداری از ادویه ها برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری شان چیست؟

معمولا ادویه های مختلف، تا وقتی که در هوای خنک و در جایی خشک نگهداری شوند فاسد نمی شوند و می توان بدون دغدغه از آنها استفاده کرد.

 

تنها دلیل بالابودن مدت ماندگاری ادویه ها خشک بودن آنهاست؟

نه، بیشتر ادویه های مصرفی، خاصیت ضدمیکروبی هم دارند و میکروب ها به دلیل همین خاصیت و البته خشک بودن آنها، داخلشان رشد نمی کنند و باعث فساد نمی شوند.

 

در چه صورتی امکان فاسدشدن ادویه ها فراهم می شود؟

اگر ادویه ها را در جای گرم و مرطوب نگه دارید، امکان خراب شدن، کپک زدن یا تغییر رنگ، بو و مزه آنها وجود خواهد داشت. گاهی ادویه ها در صورت قرارگرفتن در معرض رطوبت، حالت خمیری و چسبندگی به خود می گیرند که این حالت می تواند نشان دهنده خراب بودن ادویه باشد.

اگر ادویه در معرض رطوبت یا گرمای شدید قرار بگیرد ممکن است احتمال رشد میکروب در آنها بالا برود و حالت لزجی یا چسبندگی پیدا کند. ضمن اینکه اگر شما از قاشق های خیس یا آغشته به مواد غذایی برای برداشتن ادویه از ظرف مخصوصش استفاده کنید، شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب ها و فساد ادویه ها فراهم خواهید کرد.

 

استفاده از ادویه های کامل و آسیاب نشده بهتر است یا ادویه های پودری؟

پیشنهاد ما به تمام مردم این است که در صورت امکان ادویه های مختلفی مانند فلفل سیاه، سفید، قرمز، دارچین، موسیر، زنجبیل یا زعفران را به صورت کامل تهیه و خودشان در خانه آسیاب کنند. به این ترتیب، هم خیالشان از عدم وجود هرگونه آلودگی در ادویه ها راحت خواهد بود و هم می توانند مطمئن باشند که هیچ مواد دیگری به ادویه های پودر شده بازاری و گران قیمت اضافه نشده است.

 

کشنده و تندترین ادویه کاری جهان را بشناسید! عکس

 

Miraculous spices for any incurable pain

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان