بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقعی است

بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقعی است

 بهترین زمان و ساعت مصرف قرص آهن

مصرف قرص ها و تاثیر روی سیستم بدن ارتباط مستقیم با ساعت و زمان دارد. قرص آهن یکی از پرمصرف و حساس ترین داروی های مکمل است که با رعایت تایم مصرف قرص فواید آن به بدن می رسد.

محققان هیات علمی دانشكده تغذیه صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای دانشگاه شهید بهشتی، در این رابطه گفتند:

بهترین زمان مصرف آهن، معده خالی است، اما اگر كسی پس از استفاده از قرص آهن با معده خالی حالت تهوع پیدا كند می‌تواند آن را پس از غذا و قبل از خواب مصرف كرده و بلافاصله بخوابد.

 

بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقعی است

 

همچنین دخترانی كه در وعده‌های غذایی‌شان گوشت وجود ندارد و از پروتئین گیاهی مثل حبوبات استفاده می‌كنند باید همراه با وعده‌های غذایی‌شان حتما از یك منبع ویتامین C استفاده كنند.

سالادها و سبزی‌ها منابع غنی ویتامین C هستند و بهتر است افراد از آبلیمو به عنوان چاشنی سالاد استفاده كرده تا بدنشان میزان بیشتری آهن جذب كند. سپس قرص آهن را میل کنند.
بسیاری از افراد به ویژه دختران که آغاز دوره ماهانه یا پریودی آنها است به شدت نیاز به آهن دارند. در صورت عدم تمایل (که اشتباه است) به مصرف قرص آهن دختران عزیز می توانید برای دریافت بهتر آهن از خوراکی های سالم مثل تخم مرغ استفاده کنید.
تخم مرغ به دلیل جذب آهن کم گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای چاشنی کنید زیرا ترکیب این سه خوراکی منبع کامل و غنی از ویتامین C است و از طرف جذب آهن را بیشتر می کند.
مصرف ویتامین سی از خوراکی ها یا قرص جوشان C قبل از خواب و مصرف قرص آهن حالت تهوع و دل زدگی را بسیار کاهش داده و به راحتی می توانید بخوابید.

 

بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقعی است

خطرات فقر آهن

کمبود آهن در کشور ما بسیار زیاد است. عدم تغذیه سالم، شرایط اقلیمی دو عامل اصلی در فقر آهن است. از طرف دختران و زنان به دلیل خونریزی های ماهانه و همیشگی نیاز مبرم به مصرف آهن و مکمل های آن دارند.

در صورت بی توجهی و کم اهمیت دادن ممکن است به بیماری مینور، مبتلا شوید. و این بیماری که ارثی نیز می تواند باشد توسط شما نسل به نسل ادامه دارد!

 

نشانه های کم خونی

کم خونی یکی از انواع فقر خون می‌باشد و علت آن، کم شدن یک نوع پروتئین خاص در خون به نام هموگلوبین می‌باشد. وظیفه این پروتئین در خون، انتقال اکسیژن به بافت‌های بدن می‌باشد.

هنگامی که به هر واسطه‌ای، میزان این پروتئین در خون کاهش پیدا کند، اکسیژن رسانی در خون با مشکل مواجه خواهد شد. نشانه‌هایی که از خود به جا می‌گذارند، بی‌حالی، خستگی، رنگ پریدگی، بی حوصلگی، پرخاشگری، حساسیت پوستی و … می‌باشد.
تامین پروتئین و ویتامین سی بدن، سبب می شود خیلی زود جذب آهن توسط خوراکی های مفید در بدن صورت بگیرد. و فرد را از بیحالی و خستگی تمام لحظه های نجات دهد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان