مواد لازم برای تهیه حلوا (میان وعده ای بسیار خوشمزه و مقوی):
آرد گندم سبوس دار ۲۵۰ گرم (یا ۲ لیوان)
روغن مخصوص سرخ کردن ۱۷۰ گرم (یا ۱ لیوان سر خالی)
شکر ۲۰۰ گرم (یا ۱ لیوان)
آب ۱ پیمانه یا لیوان
گلاب ¼ پیمانه یا لیوان
زعفران آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
هل آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
۱٫ آرد را با حرارت ملایم در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و می گذاریم سرد شود.
۲٫ آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود، زعفران ، هل و گلاب را می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.
۳٫ شربت را کم کم به آرد سرخ شده می افزاییم و هم میزنیم تا به خورد هم بروند.
۴٫ حلوا را روی حرارت می گذاریم تا سفت شده و از ظرف جدا شود.
حلوا را به روش های مختلف می توانیم تزئین کنیم
مواد لازم :
آرد برنج: 1 لیوان
روغن جامد نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
عفران حل شده یک ق غذاخوری
خلال پسته یا بادام یا پودر نارگیل و به دلخواه همه اش به میزان سلیقه
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه ی شربت این حلوا شکر وآب وزعفران را با هم مخلوط کرده تا کاملا شکر وزعفران در آب حل شوند و آنها را کنار بگذارید.
روغن را در ظرفی روی شعله گاز قرار داده تا خوب داغ شود سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده ومرتب به هم بزنید تا کاملا آردها در روغن سرخ شوند،مراقب باشید نسوزند که البته این کار را با مرتب به هم زدن انجام داده ولحظه ای از آن دست نکشید.
وقتی مخلوط آردو روغن به رنگ طلایی در آمد شربت آماده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبه هم بزنید تا حلوا قوام آمده و یکدست شود.
دستور تهیه حلواهای خوشمزه و دلبر مجلسی در سه سوت
تزئین تخم مرغ به شکل خوک حیوان سال 98+ فیلم آموزشی
آموزش تزئین توت فرنگی به شکل گل “زیباترین تزئین های سالاد”