نسخه طب سنتی برای درمان مسمومیت های غذایی

مجموعه : بیماری ها
نسخه طب سنتی برای درمان مسمومیت های غذایی

راه های درمان مسمومیت های غذایی با طب سنتی

 

 

متخصص طب سنتی گفت: هنگام مسمومیت غذایی توصیه می‌شود که سیر، دارچین، سیب، موز و لیمو مصرف شود.

علی حسینی گفت: مسمومیت غذایی معمولا در فصل گرما به دلیل فاسد شدن سریعتر موادغذایی شایع است و دارای علائمی مثل استفراغ، اسهال، تهوع، سردرد و دردهای شکمی است. وی تأکید کرد: در چنین شرایطی ابتدا توصیه می شود که میزان آب از دست رفته بدن جبران شود به همین دلیل خوردن مایعات مثل آب،چای و آب‌میوه مناسب است.

 

 

این متخصص طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی برخی خوراکی ها خواص ضدقارچی داشته و پس از مسمومیت کاربرد دارند مثلا سیر، به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به هنگام مسمومیت خوردن آن توصیه می شود. حسینی همچنین افزود: به هنگام مسمومیت، پتاسیم بدن افت می کند به همین دلیل جبران آن با خوردن موز و سیب توصیه می شود.

 

 

وی ادامه داد: خوردن لیمو مفید است و مصرف ریحان در ماست نیز توصیه شده است. حسینی گفت: استراحت کردن، عدم استعمال دخانیات، نخوردن کافئین مثل قهوه و نخوردن خودسرانه دارو از نکاتی است که باید رعایت شود.

 

 

این متخصص طب سنتی افزود: مصرف جوشانده شیرین‌بیان، ریشه زنجبیل و گون و همچنین دارچین نیز به رفع مسمومیت غذایی کمک می‌کند.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان