صدای دلنشین و زیبا با معرفی خوراکی های مفید و موثر
سرخ کردنیها، “فست فودها”، “کافئین” و چای از مواردی هستند که تأثیر نامطلوبی روی “تارهای صوتی” دارند و می توانند بر روی کیفیت صدا آسیب وارد کنند.
نازوب، مصرف هویج وعسل از مواردی هستند که “باکتری ها” و “ویروسهای تخریبگر” روی “حنجره” را از بین می برند و افراد برای بهبود سریع “تارهای صوتی” خود و برای زیباتر شدن صدا باید “هویج” و “عسل” را حتماً در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.
هویج و عسل همچنین به گرفتگی صدا کمک می کند و آن را کاهش میدهند و استفاده از عسل طبیعی در “صبحگاه” باعث لطیف شدن صدا و تارهای صوتی می شود و از “اختلالات صوتی” نیز جلوگیری میکند.
قهوه، شکلات، چای، کوکا و هرچه دارای کافئین است، به خشکی بیشتر گلو و تارهای صوتی می انجامد؛ از مصرف آنها حداقل در زمان گرفتگی صدا یا سرماخوردگی خودداری کنید. به جای همه آنها آب ولرم بنوشید، بخصوص اگر گرفتگی صبحگاهی یا بیداری بعد از خواب صدای تارهایتان را خشن کرده است.
از مکان های آلوده به دود سیگار، غبار و خاک اره، مواد شیمیایی و مانند اینها دور شوید. همه آنها جلوی استراحت تارها و بهبود را می گیرد.
اگر نمی توانید از صاف کردن صدایتان جلوگیری کنید، حداقل مدام آن را تکرار نکنید. سرفه کردن یا صاف کردن صدا و گلو، زمان بهبود و درمان تارها را افزایش می دهد.
در طب سنتی، خوردن لعابی که پس از جوشاندن چهار تخم یا چهار دانه حاصل می شود، برای درمان گرفتگی صدا، نرم کردن سینه و تارهای صوتی مفید دانسته شده است. دانه «به» به تنهایی، بامیه، خوردن سیب همراه با جویدن دانه هایش نیز باعث نرمی صدا می شود.
در بین برخی از مردم، خوردن مقداری جوشانده برگ کرفس یا اسفناج پخته هم به عنوان رافع گرفتگی صدا متداول است.
بیشتر ببینید و بخوانید ???